Tel.:
China Flexibele platte kabel fabrikant
GLOBAL HI-TECHNOLOGY LIMITED

GLOBALE BEPERKTE HALLO-TECHNOLOGIE 

DE ELEKTRONIKAco. VAN SHENZHEN MOSEN, LTD

Thuis

GLOBAL HI-TECHNOLOGY LIMITED

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6

GLOBAL HI-TECHNOLOGY LIMITED

De Elektronikaco. van Shenzhenmosen, Ltd (Hulp aan Global Hi-Technology Limited .is reeds lang gevestigd in 2009, met 1300sqm. In Shenzhen Longgang, die divers heeft specialiseert zich in de FFC-KABEL productie voor de Elektronische industrie, machines, ontwerp, innovatie en de productie, Kabel gespecialiseerde Afdeling heeft bekwame ervaringen meer dan 23 jaar in productie, en recyclerend divers type van FFC


kabel. Met inbegrip van de Assemblage van de draaduitrusting. En onze ingenieur heeft 12 van het ervaringenjaar werk op FFC-gebied in Japan firmaname SUMITOMO in Singapore en Maleisië. Verkoop en de Dienst samen. De belangrijkste producten zijn flexibele vlak kabel, de uitrusting van de assemblagedraad en ffc schakelaar, Schone workshops samen met het goed-gecontroleerde die proces op ISO9001 wordt gebaseerd: 2008, ISO14001; 2004, UL-CERTIFICATIE brengt een goede steun aan het product quality.we altijd heeft gegeven met hoogste prioriteit aan klantentevredenheid, die „Kwaliteit, Redelijke Prijs en Levering op tijd“ aanhangen.

 

Onze Technische Vaardigheid

 

Onze Technische Vaardigheid is uitstekend.

Zoals het weet, is één van het meeste belangpunt voor FFC-VERVAARDIGING hoe te opstelling en past de FFC-Lamineringsmachine in optimale voorwaarde aan. Onze ingenieurs hebben 23 jaar ervarings zullen kunnen ons klantenvereiste van meer juiste reactie van onze experties en logische analyse voorzien. Ons bedrijf is volledig uitgerust met Meeste vooruitgangs automatische machines en hoogst-nauwkeurig het inspectiemateriaal, samen met kwalificerende productievaardigheid en technologie,

 

 

Volledige Processenkwaliteitscontrole

Basis op ISO9001: 2008, ISO14001: 2004, UL-systeem en 5S-beheer, ons personeel van IQC, IPQC, de volledige procesbeheersing van OQC de productkwaliteit van materiaal aan onze productie dan vóór uitgaand om betrouwbare superieure kwaliteit aan onze cliëntenkant te waarborgen. wij hebben een goed georganiseerde afd.-structuur en een voltooid systeem voor kwaliteitscontrole.

 

Maandelijkse capaciteit 4.000,000 kpcs

 

De fabriek met gebied meer dan 1300 vierkante meters en heeft 4 productielijnen ons van maandelijkse output 4,000.000kpcs voorzien, en de snelle levering vergt rond 1-2 weken voor regelmatige producten en 2~3 weken voor nieuwe versies.

 

Het dienen van 30 overzee cliënten

 

Wij hebben meer dan 30 cliënten van Europa, de V.S., Zuid-Amerika, Australië, Oost-Azië, enz., en bouwen over de hele wereld uitstekende reputatie op.

 

 

Snelle reactie in 24 uren

 

Het verkoopteam met 10 jaar van ervaring zal u professionele en snelle reactie van een beste oplossing op uw aanbieding in 24 uren voorzien. De handelsmanager, QQ, online Wechat, whatsApp, skype, geeft u altijd meer benaderingen voor directe communicatie met ons zonder het wachten.

 

Vind onze fabrieksinformatie. zoals hieronder:

Voeg. toe: de Bouw van 3/F 27, de Zesde Industriezone, Nanlian-Gemeenschap, Longgang-Straat, Longgang-District, Shenzhen, Guangdong Prvince, de Volksrepubliek China 518116

Tel.: +86 13823209491

E-mail: Kalai@ght-hk.com

Wechatidentiteitskaart: Kevin197009

WhatsApp: +86 13823209491

Skype-identiteitskaart: Kevin091170

 

Kom meer over de uitstekende dienst te weten die wij hebben aangeboden. Verzend vandaag ons uw onderzoeken.

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : GHT

Aantal werknemers : 240~250

Jaarlijkse omzet : 2.4mil-2.5mil

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

Geschiedenis van Ons Bedrijf

 

1, Bedrijfontwikkelingsproces

 

In jaar 2005: Gevestigd in Maleisië voor sourcing FFC kabel en Draaduitrusting, Schakelaar.

 

In jaar 2007: Gevestigd in het Hoofdkantoor van Hong Kong voor sourcing FFC kabel en de Uitrusting van de Assemblagedraad, FFC/FPC-Schakelaar " s.

 

Wij beginnen om markt in het buitenland te vergroten en te ontwikkelen, en het kan ons maken geschikter meedelen.

 

In jaar 2009: Verwerkende Flexibele Vlakke Kabel en assemblagedraaduitrusting.

 

om de marktvraag te ontmoeten en de bedrijfszakenwaaier te vergroten, vestigden wij dit bedrijf en beginnen verwante producten van FFC-Kabels en de assemblage van de draaduitrusting te produceren en te ontwikkelen.

 

wij zijn geëngageerd aan onderzoek en ontwikkelen, produceren en verkopen nauwkeurigere elektronische ffckabel en schakelaars. Wij besteden aandacht om meer sterk team van beheer, verkoop, O&O te bouwen. Wij hebben 10 personeelsleden, 2 technische ingenieur van R&D, 5 kwaliteitsbewakingspersoneelsleden, 5 productie technische personeelsleden. En wij opstelling acht afdelingen houden van zaken, beleid, techniek, kwaliteit, materiële controle, productie (Autoponsen, het Auto Vastbinden, assemblage), vorm, financiënafdeling.

 

De globale hallo-Technologie wordt bekende de kabel en de schakelaarleveranciers van FFC en kent een hoge reputatie op elektronisch ffckabel en schakelaargebied toe. Tegelijkertijd, besteedt het bedrijf aandacht aan de cultuur van de conceptonderneming en cultiveert uitstekende werknemers, zodat leidden wij groot aantal van commerciële elite op en de techniek, kwaliteitscontrolepersoneel, legde stevige fundamenten voor de ontwikkeling van het bedrijf.

 

Onze merken:

 

GHT is een hoge reputatiefabrikant en een leverancier in China en markt overzee, hebben wij goede samenwerkingszaken met Japanse en overzee klant. Kies ons zo gelieve en uw nieuwe zaken te beginnen

bedrijfsdiensten

De dienst van ons bedrijf

 

Wij niet alleen verkopen producten, steunen wij ook oplossingen en de diensten. Zo te hoeven u niet om zich over de latere de dienst of productkwaliteit ongerust te maken.

 

Doel van Onze Dienst:

 

Om klant tevreden te maken! Uw tevredenheid is onze enige achtervolging, omdat wij zouden houden van een zakenrelatie schip op lange termijn met u te bouwen en te handhaven. Nu verandert de bedrijfsstijl, wordt de klant geconcentreerd in zakelijke activiteiten, zodat moeten wij aan hun vereiste voldoen.

 

De dienstinhoud en processen:

 

Een volledige waaier van de diensten zal door ons bij per-verkoop aan verkoop, dan aan de naverkoopdienst beschikbaar zijn. Bij per-verkoopperiode, zullen wij uw professionele en gerichte informatie en suggestie geven. Bij verkoopperiode, zullen wij uw orde volgen om de kwaliteit en de levertijd te waarborgen. Bij naverkoopperiode, zullen wij u helpen om het probleem op te lossen dat door onze producten wordt veroorzaakt. Sommige tijden, zullen wij vervingen de gebrekkige delen voor u.

 

Onze dienst

 

Online de dienstteam, belofte dat wij uw onderzoek, e-mail en vragen binnen 8 uren kunnen antwoorden. Snelle reactie, efficiënte overweging en professionele suggesties.

 

Pakketstijl:

 

Gewoonlijk, zullen onze producten verschillend pakket hebben. Bijvoorbeeld, zetten 50pcs of 100pcs per bundel in de plastic zak en verzegelen het, zal de schakelaar in een buis (pijp) zijn, zal de draadhuisvesting (schakelaar) door zakken zijn. Tot slot zetten wij de ingepakte punten in ons karton.

 

Leveringsmethode:

 

wij kunnen verschillende leveringsmanieren aanbieden, en de het verschepen kosten zullen gunstig zijn omdat wij overeenkomst met de scheepvaartmaatschappij hebben. U kunt direct hebben door beeld in bijlage begrijpen.

Bedrijfteam

Bedrijfteam

 

De Elektronikaco. van Shenzhenmosen, Ltd (Hulp aan Global Hi-Technology Limited. dringt eerst op de geest van „Kwaliteit aan, Het meest bovenste Krediet, Groepswerk die verbeteren en de Inspanning vooruit“, voert strikt ISO9001 uit: 2008 en ISO14001: 2004, verbeterend de kwaliteitsbewaking op een hoger niveau. Geconcentreerd op de klant

 

de tevredenheid, heeft de onderneming nu de stabiele handelsrelatie met vele beroemde bedrijven bij en in het buitenland gevestigd. Tijdens de samenwerking op lange termijn, de Elektronikaco. van Shenzhen Mosen, Ltd (Hulp aan Global Hi-Technology Limited. het lof en de appreciatie van klanten wegens zijn kwaliteit, efficiency, dienst en reputatie heeft ontvangen.

 

Bij de Elektronikaco. van Shenzhen Mosen, Ltd (Hulp aan Global Hi-Technology Limited, worden wij geconcentreerd op één gemeenschappelijke doelstelling, om eenvoudig het beste te zijn. Om deze alleen reden, daarom investeren wij zwaar in de professionele groei en de ontwikkeling van onze mensen.

 

Als u een hoogst gemotiveerde en enthousiaste teamspeler met goede vaardigheden bent die ons gemeenschappelijk doel zouden willen delen, zouden wij met de kans om van u instemmen te horen.

 

Gelieve te zijn niet aarzelen om ons te contacteren.

GLOBAL HI-TECHNOLOGY LIMITED
Zaal 1803, de Zonnestraal Commercieel Bouw 469-471 Nathan Road, Kowloon Hong Kong
Tel.:86-138-23209491
China Van Goede Kwaliteit Flexible Flat Cable Leverancier. Copyright © 2016 - 2018 ffcflatcable.com. All Rights Reserved.